Etienne heeft spijt van zijn keuzes: “Ik had Rebecca naar huis moeten sturen"
Etienne heeft spijt van zijn keuzes: “Ik had Rebecca naar huis moeten sturen"
Foto: VTM

“Echte liefde begint met vriendschap, daarom heb ik Rebecca meegenomen op romantische trip”, reageert Etienne in Dag Allemaal. “Ik hoopte dat er tijdens die paar dagen een vonk zou komen tussen ons, maar dat is helaas niet gebeurd.”

En de kus die hij aan Rebecca gaf? “Dat was er één van vriendschap en genegenheid, niet van liefde. Ik herhaal: ik heb Rebecca mee op date genomen omdat ik haar graag zie, en die gevoelens zijn niet veranderd”, aldus Etienne. “Maar een relatie, nee, dat zit er niet in. Rebecca is nu ontgoocheld, en dat begrijp ik. Maar als ik haar eerder had weggestuurd, was ze ook ontgoocheld geweest.”

"Of ik spijt heb?", gaat hij verder. "Ja, ik had Rebecca naar huis moeten sturen en Sabine meenemen op date, ook al wist ik dat ze een verhuis naar Kaapverdië niet zag zitten. Maar zij wou naar huis, en ik wilde mijn woord niet breken. Een moeilijke situatie, en ik probeerde de beste beslissing te nemen. Tja, ik heb m’n lesje nu wel geleerd. Ik weet nu dat ik iemand eerst veel beter moet leren kennen vooraleer ik iets met haar kan beginnen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.