Will Tura heeft een belangrijke knoop doorgehakt: “Dan hou ik ermee op”

bron: HLN
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Vijf jaar geleden besloot Will Tura dat het tijd was om zijn avonden in de zetel bij zijn vrouw Jenny door te brengen. Optreden deed hij sporadisch, maar al die tijd hield hij zich klaar. Vanaf april is het zover. Dan geeft Will Tura vijf concerten op vijf verschillende locaties. Voor de zanger is het een uitgemaakte zaak: “De dag dat ik niet meer kan zingen zoals vroeger, houdt het op.”

Wie hoopt dat er nadien nog meer komt, mag dat doen, want Will Tura krijgt het niet over zijn lippen dat dit zijn laatste optredens zouden zijn. “Ik ben verliefd op muziek. Ik doe dit al van mijn veertiende, straks word ik tachtig en ik vraag me soms af: ‘Is het niet genoeg geweest?’, maar ik doe het zo graag”, zegt Will Tura in Het Laatste Nieuws.

“En ik kan het nog, mijn stem heeft nog niks aan kracht of zuiverheid ingeboet. Er is geen enkel nummer dat ik niet meer haal. De dag dat ik niet meer kan zingen zoals vroeger, houdt het voor mij op. Maar ik ben de hemel dankbaar dat ik het wel nog kan. Ik ga hout vasthouden, maar mijn stem heeft nog altijd evenveel punch, ik kan nog voor elke noot vol gaan.”

Tags will tura