Tranen in Boer zoekt vrouw: Rebecca blijft aandringen, maar krijgt niet het antwoord dat ze wilde horen
RMN
Tranen in Boer zoekt vrouw: Rebecca blijft aandringen, maar krijgt niet het antwoord dat ze wilde horen
Foto: VTM

Het kwam tot tranen in Boer zoekt vrouw maandagavond toen Rebecca aan boer Etienne vroeg of hij werkelijk liefde voor haar voelde. Etienne was eerlijk en antwoordde negatief.

"Rebecca heeft alles om de beste partner te zijn voor mij. Ze voelt me goed aan, is goedlachs en geeft knuffels", klonk het vorige week uit de mond van Etienne toen hij zijn keuze maakte tussen Sabine en Rebecca.

In de aflevering van maandag zagen we dat Rebecca aandrong op een eerlijk antwoord. "Ik wil weten: voel je iets? Kan ik de ware zijn? Is het gevoel er voor u? Ik weet dat je mij heel graag hebt, maar er moet meer zijn dan dat. Er moet een spark zijn en als dat er niet is, dan ik mij ook niet openstellen en zo geen grote stap zetten. Is er een vonk?"

"Dat moet groeien en momenteel is dat niet groot genoeg om snel beslissingen te nemen. Die vonk is er niet. Het vuur moet er zijn en het is er niet. Ik heb gewacht om te kijken of die pure vriendschap kon overgaan naar een gevoel om tot een relatie te komen, maar dat is niet gelukt", legde Etienne uit.

Toen Rebecca van haar boer te weten kwam dat hij die vonk eigenlijk wel voor Sabine voelde, werd ze daar behoorlijk boos om.

Meer nieuws

Meer nieuws

.