Willy Sommers doet opvallende bekentenis: “Ik ben daaraan verslaafd”
Willy Sommers doet opvallende bekentenis: “Ik ben daaraan verslaafd”
Foto: Photonews

Op dinsdagavond 26 november heeft 'Het Huis' Willy Sommers te gast. Met meer dan 200 optredens per jaar in de agenda van Willy Sommers, mag Eric Goens van geluk spreken dat hij Vlaanderens populairste zanger thuis kan ophalen.

Willy Sommers praat er onder andere over zijn relatie met Truus die hij zeven jaar geheim heeft gehouden. Dochter Annemie uit die relatie heeft hij achttien jaar verborgen gehouden. “Dat was een zwaard van Damocles boven mijn hoofd. Ik dacht: ooit staat die voor mijn deur. Ik had afgesproken dat ik zorgde voor het financiële en haar mama voor de opvoeding.”

De vele optredens houden Willy in conditie en dat blijkt ook duidelijk in de sportkamer. Ondanks eerdere hartproblemen is het rapport prima voor een 66-jarige. In de kinderkamer blikt Willy terug op zijn perfecte jeugd: hoe hij uit het perfecte gezin komt, hoe zijn mama hem vertroetelde, hoe zijn vader hem overal vergezelde tijdens optredens. Maar ook over de tweestrijd tussen carrière en privé.

De opnames eindigen met de typische 'Het huis'-signeersessie: het houten naambordje. Maar deze keer geen ellenlange rijen wachtende fans, wel een beloofd applaus van Eric Goens. “Ik ben verslaafd aan applaus. Niet aan optreden. Aan applaus. Dat geeft me een fantastisch gevoel”, bekent Willy.

Meer nieuws

Meer nieuws

.