Laura Tesoro erg geschrokken door deze harde commentaar: “Geen fijn gevoel om mee te beginnen”
Laura Tesoro erg geschrokken door deze harde commentaar: “Geen fijn gevoel om mee te beginnen”
Foto: Medialaan

Haar album ‘Limits’ kwam enkele weken geleden op de derde plaats van de Ultratop binnen. Laura Tesoro heeft vijf jaar nodig gehad om haar debuutalbum op te nemen en daar was een goede reden voor: zij wou eerst zelf weten welke muzikale richting zij uit wou.

Haar deelname aan ‘Liefde Voor Muziek’ heeft voor duidelijkheid gezorgd. “Pas na 'Liefde Voor Muziek' voelde ik me er plots klaar voor. Ik denk dat het een kwestie was van zelfvertrouwen kweken, en tegelijk te beseffen dat ik in staat was om een plaat te maken”, vertelt Laura Tesoro in Hallo.

De 23-jarige zangeres kreeg van de één op de andere dag een boost dankzij 'The Voice Van Vlaanderen'. Dat zij amper enkele jaren later door VTM gevraagd werd om aan ‘Liefde Voor Muziek’ deel te nemen, dat was voor Laura een grote eer.

“Nochtans vertrok ik destijds erg onzeker naar Spanje. Ik dacht dat ik niet thuishoorde tussen die artiesten. Mensen zeiden ook luidop dat ik er niks te zoeken had. Geen fijn gevoel om mee te beginnen. Maar achteraf zeiden mensen dat ik hen in 'Liefde Voor Muziek' kon overtuigen van m'n talent. Ik was zo gelukkig”, vertelt Laura.

Meer nieuws

Meer nieuws

.