Mathias Coppens biecht uiterst pijnlijk en gênant voorval op: “Het was vreselijk”
Mathias Coppens biecht uiterst pijnlijk en gênant voorval op: “Het was vreselijk”
Foto: Photonews

In ‘De Familie Van Elsen’, het radioprogramma van Ann Van Elsen op Joe, waren de neven Mathias en Dieter Coppens te gast. Vooral een opmerkelijk verhaal van Mathias dat met alle aandacht ging lopen.

“Wij waren met drie broers thuis en wat wij graag speelden, dat was ‘om het verste plassen’”, vertelt Matthias Coppens over de aanloop naar het pijnlijke voorval. “Ik was 8 jaar, denk ik, toen ik op een familiefeest om het verste ging plassen met mijn oudste broer. Ik was gewonnen en keek naar Maarten terwijl ik mijn rits omhoog trok. Maar ik trok te snel en mijn rits was echt over mijn piemeltje gegaan. De voorhuid zat tussen de rits.”

“Iedereen kwam zich verzamelen rondom mij en dan hebben ze mij op een tafel gelegd. Iedereen zei: ‘Oh manneke, dat moet pijn doen.’ Dan hebben ze mijn broek afgeknipt tot ik alleen nog maar een vierkantje jeans aanhad. En dan zeiden ze: ‘Nu gaat het even pijn doen.’ Dat was vreselijk. Ik ben de rest van het familiefeest met mijn piemeltje in een potje Isobetadine moeten gaan zitten. Dat was zo pijnlijk.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.