VTM

Andy Peelman weet het zeker: “Dat crapuul moet van de straat”

bron: Primo
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Andy Peelman zien we tegenwoordig aan het werk in twee programma’s. Hij speelt nog altijd mee in ‘De Buurtpolitie’ en er is ook nog ‘Andy op Patrouille.’

Andy Peelman is blij dat hij de kans kreeg op ‘Andy op Patrouille’ te maken. “In De Buurtpolitie jagen we achter een kanarievogel met hoofdpijn, in het dagelijkse leven achter gewapende gangsters”, zegt Andy in Primo. “En eerlijk? Ik vind het tweede leuker.”

“Vandaar dat ik ook genoten heb van die avonturen in het buitenland. In sommige situaties stroomt de adrenaline door je bloed. En ook al ben avontuurlijk, dat is niet de reden waarom ik bij de politie ben gegaan.”

“Ik doe dat in eerste instantie om mensen te helpen, om het crapuul van de straat te halen. Maar ik geef toe, ik hou van actie. Ik sta ‘s morgens op en ik weet op dat moment nog niet wat ik die dag ga meemaken.”

“Dat maakt het allemaal boeiend. En dat kunnen we niet in ‘De Buurtpolitie’ brengen. Er kijken veel kinderen. Geweld is dus uitgesloten. Op straat is dat helaas niet zo."