Viktor Verhulst krijgt steun van lotgenoot: “Heel veel respect daarvoor, ik weet hoe dat voelt”
Viktor Verhulst krijgt steun van lotgenoot: “Heel veel respect daarvoor, ik weet hoe dat voelt”
Foto: Photonews

Het laatste wat we van Laurens Nuyens gezien hebben, is zijn optreden in ‘Dansdate’ vijf jaar geleden. Net als Viktor Verhulst in ‘Dancing with the Stars’ viel de broer van Astrid Coppens op door zijn lamentabele danskunsten, maar ook hij zong het in de wedstrijd veel langer uit dan verwacht.

“Ik heb inderdaad hetzelfde meegemaakt als Viktor”, zegt Laurens Nuyens die destijds met zijn vriendin Roos Vandekerckhove - inmiddels zijn echtgenote - deelnam aan de danswedstrijd voor bekende koppels op VTM. “Ook ik ging steeds door naar de volgende ronde, terwijl elke andere danser in het programma beter was. Ik vond dat ook gênant en voelde me schuldig tegenover mijn collega’s.”

Viktor Verhulst smeekte de kijker om hem alsjeblieft niet in de finale te stemmen. “Heel veel respect daarvoor. Voor zijn héle passage in ‘Dancing with the Stars’ trouwens. Ik weet hoe het voelt om je best te doen op de dansvloer, maar als het niet in je zit, zal het er niet uitkomen. Ik durf te wedden dat hij even hard of zelfs harder geoefend heeft dan zijn collega’s in de show.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.