Gert Verhulst maakt zich nu al zorgen over zijn opvolger: “Dat zal niet makkelijk worden”

In ‘De Battle’ zien we elke zaterdag hoe Gert Verhulst zijn grenzen verlegt. Voor de uitdagingen heeft Gert héél veel moeten oefenen. Zijn vrouw Ellen is blij dat de opnames achter de rug zijn.

“Het hele huis lag bijvoorbeeld bezaaid met speelkaarten, want ik was voortdurend trucjes aan het leren”, zegt Gert Verhulst in Story. “Anderzijds was ik tijdens die trainingen wel wat vaker thuis. Ik had een touw laten spannen om het koorddansen te leren en ik danste in de garage. Maar als het niet lukte, was ik natuurlijk wél slechtgezind.”

Nu moet Gert Verhulst zich toeleggen op de afscheidsshows van 'Samson & Gert'. Met een grote primeur tijdens de eerste show. Op 21 december wordt zijn opvolger bekendgemaakt. 

“Het is een weloverwogen beslissing geweest, want je wil wel graag dat Samson de volgende dertig jaar nog meegaat. We zochten een soort continuïteit en ik denk dat het wel gaat lukken met de mensen die we gevonden hebben. Al zal het niet makkelijk zijn om zo’n groot talent op te volgen! Voor alle duidelijkheid: dat is een mopje, hé”, lacht Gert.

Meer nieuws

Meer nieuws

.