Rebecca doet onprettige vaststelling over Etienne: “Hij loopt weg”
Rebecca doet onprettige vaststelling over Etienne: “Hij loopt weg”
Foto: VTM

Nu de boeren hun definitieve keuze hebben gemaakt in ‘Boer zkt. Vrouw - De Wereld Rond’, duiken de eerste vlinders op. Kraamverzorgster Rebecca en suikerrietboer Etienne waagden zich op tv aan een eerste voorzichtige kus. Pas op 28 november zien we of hun liefde ook overeind gebleven is.

Volgens Isabel, een van de andere kandidaten, is Etienne echter niet klaar voor een relatie. “Het klopt dat hij het rustig aan wil doen”, beaamt Rebecca in Story. “Etienne voelt zich nog steeds gekwetst na zijn scheiding. Hij vertelt vaak over wat hij niet meer wil in een relatie en naar welke vrouw hij dan wel op zoek is. Zo houdt hij niet van geroep en getier en wil hij niet constant gecontroleerd worden.”

Rebecca beseft heel goed wat een struikelblok zou kunnen zijn tussen haar en Etienne. “Ik ben heel verbaal en zeg snel mijn gedacht, terwijl Etienne niet graag in discussie gaat. Angst en onzekerheid spelen hem parten. Hij loopt weg van ruzies, maar ik vind net dat het af en toe eens mag stormen in een relatie.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.