Nog meer slecht nieuws voor Wendy Van Wanten nu ze vecht tegen burn-out

bron: TV Familie
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Samen met schlager- en nu charmezanger Steve Tielens heeft Wendy Van Wanten een cover uitgebracht van het overbekende zeemzoete nummer ‘All by Myself’, met als titel ‘Jij hoort bij mij’. De clip wordt druk bekeken op het internet, maar de promotietour voor hun nummer valt in het water.

Wendy Van Wanten is namelijk geveld door een burn-out. Ze heeft het de jongste maanden dan ook serieus druk gehad. En normaal gezien zou ze het nóg drukker krijgen nu dat duet met Steve Tielens is uitgekomen.

Wendy en Steve zouden een promotietour verzorgen om hun nieuwe nummer onder de aandacht te brengen. En het was de bedoeling dat daar ?ink wat gezamenlijke optredens uit zouden voortvloeien. Maar dat valt nu allemaal in het water.

“De timing kon niet slechter zijn”, zegt Steve Tielens. “Maar uiteraard gaat Wendy’s gezondheid vóór. Ons duet zal z’n weg naar het grote publiek wel vinden. Maar ’t is ook spijtig dat Wendy en ik ‘De Loftrompetten’ bij MENT TV missen en dat de shows die ik met haar heb gepland voor volgend voorjaar nu op de helling staan.”