Bekendheid van Jens Dendoncker zorgt voor grote problemen in nieuw seizoen ‘Hoe zal ik het zeggen?’
Bekendheid van Jens Dendoncker zorgt voor grote problemen in nieuw seizoen ‘Hoe zal ik het zeggen?’
Foto: Medialaan

Daft Punk komt Franse les geven en het leger moet een Antwerpse wijk in veiligheid brengen omdat het internet op is: daar is het nieuwe seizoen van ‘Hoe zal ik het zeggen?’. “Doordat Jens Dendoncker nu zo bekend is, belandde wel een tiental opnames in de vuilnisbak.”

Soms heikele, soms warme boodschappen overbrengen aan (on)bekende Vlamingen: dat was de taak van presentator Jens Dendoncker in de voorbije twee seizoenen van ‘Hoe zal ik het zeggen?’ op VTM. Een derde reeks was lang onzeker, maar komt er volgende week eindelijk aan.

“Destijds was aangekondigd dat er voorlopig geen derde seizoen zou komen, omdat Jens én het programma te bekend waren geworden om nog mensen te kunnen beetnemen. Maar de goesting was bij iedereen zo groot dat we het ons toch hebben geriskeerd”, zeggen bedenkers Tim Van Aelst en Sofie Peeters van productiehuis Shelter.

“Helaas is onze voorspelling uitgekomen: voor het eerst in drie seizoenen is een tiental opnames in de vuilnisbak beland. Gelukkig hadden we die marge voorzien in het opnameschema.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.