Dit had niemand verwacht: Ian Thomas doet erg verrassende bekentenis
Dit had niemand verwacht: Ian Thomas doet erg verrassende bekentenis
Foto: VTM

Ian Thomas heeft een verrassende bekentenis gedaan. In ‘De Slimste Mens’ heeft hij onlangs onthuld dat hij niet langer een fanatieke veganist is.

“Ik ben vier jaar lang extreem veganist geweest. Maar nu heb ik voor mezelf besloten om zo nu en dan eens te zondigen. Ik eet nog steeds geen kip, maar soms maak ik weleens een stukje vis klaar”, zegt Ian Thomas.

Hij blijft wel grotendeels vasthouden aan de veganistische levenswijze. “80 à 90 % van mijn voedsel blijft plantaardig”, aldus nog Ian. “Ik was tenslotte veganist geworden omdat ik het belangrijk vind hoe we omgaan met onze planeet. En hoe vis en vlees worden gekweekt. Ik geloof dat vooral de manier waarop we daarmee bezig zijn, moet veranderen.”

Deze (weliswaar kleine) ommezwaai van Ian is best wel straf. Want hij stond bekend als één van de fanatiekste veganisten onder de BV’s. Ian startte in 2014 met dat eetregime, toen hij in Los Angeles woonde. Even later overtuigde hij zelfs zijn vader, acteur Frank Hoelen, om veganistisch te gaan leven.

Meer nieuws

Meer nieuws

.