‘Franske’ van Wendy Van Wanten doet iets heel opmerkelijks: “Dat is geen toeval”

bron: TV Familie
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Het gaat momenteel niet zo goed met zangeres Wendy Van Wanten. Ze kampt met een burn-out, en werd daardoor zelfs in het ziekenhuis opgenomen. Dat liet haar echtgenoot Frans Van Coppenolle onlangs weten. “Mijn vrouwtje ligt met een paar kleine lichamelijke klachten in het ziekenhuis en is dringend aan rust toe. En die krijgt ze nu ook”, klonk zijn boodschap.

Je herinnert je wel dat Wendy Van Wanten en Frans in oktober vorig jaar uit elkaar gingen om een aantal weken later toch opnieuw voor elkaar te kiezen. Wel, sinds die verzoening gaat Frans niet meer met haar de baan op als haar manager en begeleider. Maar heel opmerkelijk: hij was wél met Wendy meegekomen naar de opname van de videoclip van haar nieuwe duet met Steve Tielens.

“Frans begroette mij heel vriendelijk”, zegt Stevie Tielemans. “Voor de rest hield hij zich op de achtergrond. Dat hij Wendy voor het eerst in lange tijd nog eens naar een werkopdracht vergezelde, was geen toeval. Hij wist dat Wendy erdoorheen zat.”

Ook Steve had al gemerkt dat Wendy erg gespannen was. En dat ze na een optreden telkens zo gauw mogelijk wilde vertrekken. “‘Ik wil naar huis, ik ben moe’, zei ze dan”, aldus Steve. “Tja, wij hebben een zwaar beroep. Je moet altijd op je best zijn, óók als je je uitgeput voelt. Ik zag dat Wendy op haar tandvlees zat, maar ik dacht dat het wel zou overgaan. Niet dus...”