Mathias wordt genadeloos afgemaakt door ‘Familie’-kijkers

bron: TV Familie
door: Redactie
Afbeelding bron: VTM
In ‘Familie’ heeft Veronique met de gretige medewerking van Mathias een bom gelegd onder haar relatie én toekomstige bruiloft met Lars. Ja, Larsique - zoals veel fans het koppel noemen - lijkt op sterven na dood door het vuile spel van Veronique en Mathias. Kijkers reageren gechoqueerd.

Er wordt met een uitgebreid assortiment aan grove verwensingen en scheldwoorden naar Veronique en Mathias uitgehaald. De commentaar op Mathias gaat van ‘wat voor vuile trekjes heeft die nu, zeg!’ en ‘wat een walgelijke vent is die Mathias geworden’ tot ‘die valsaard geniet ervan dat hij Veronique van Lars heeft afgesnoept’.

Er zijn er die vinden dat Lars nu actie moet ondernemen. ‘Dat Lars die Mathias nu maar aangeeft bij de politie voor die moord op Marie! Hij heeft nog altijd het pistool met zijn vingerafdrukken op. Dat hij dat maar gebruikt, zodat Mathias de bak in vliegt’”, klinkt het.

Voor Peter Bulckaen, die Mathias speelt, moet het wennen zijn. Tot nu toe kon hij immers voornamelijk op de sympathie van de kijkers rekenen.