Jacques Vermeire windt er geen doekjes om: “Julie heeft deze kans gekregen omdat ze mijn dochter is”

bron: TV-Story
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Julie Vermeire is de winnaar van ‘Dancing With The Stars’. De dochter van Jacques Vermeire lijkt vertrokken te zijn voor een carrière in de media.

“Het is ook een beetje mijn overwinning, hé. Als vader voel ik me vereerd. Momenteel krijgt mijn dochter meer belangstelling dan ik (lacht), maar daar heb ik totaal geen problemen mee”, verklaart vader Jacques Vermeire in TV-Story.

“Ze heeft alle kwaliteiten om te slagen, maar de toekomst moet uitwijzen of dat ook zal gebeuren. Ik besef goed dat een hype snel voorbij kan zijn, kijk maar naar de winnaars van The Voice. Ik heb Julie geleerd om succes te relativeren, dus ze zal zeker niet gaan zweven. Niets forceren is de boodschap.” 

“Dat heb ik in mijn carrière ook nooit gedaan en dat is de beste houding om er te geraken. Ik weet ook niet of Julie zal blijven dansen, het Dancing-avontuur is nog maar net achter de rug. Ze moet eerst even bekomen.”

Kwatongen beweren dat Julie alles te danken heeft aan haar vader. “Het klopt dat ze deze kans gekregen heeft omdat ze mijn dochter”, gaat Jacques verder. “Maar daarna heeft ze zichzelf bewezen. Ik ben trouwens bewust maar één keer komen kijken naar Dancing with the Stars, om mijn dochter op de voorgrond te houden."