Het gaat niet goed met Jan Smit: “Alle geplande optredens geschrapt”

bron: Eigen berichtgeving
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Jan Smit voelt zich momenteel niet zo lekker. Hij heeft een moeilijke beslissing genomen. Dat laat hij zelf weten in een bericht op Instagram.

Jan Smit moest het voorbije weekend zijn optredens schrappen. De zanger voelt zich nog steeds niet zo goed, en heeft de moeilijke beslissing genomen om al zijn geplande concerten tot het einde van dit jaar te schrappen. Dat deelt hij met spijt in het hart zelf mee aan zijn fans.

“Lieve allemaal! Ik heb, nadat ik afgelopen week acute laryngitis opliep, besloten mijn agenda tot het einde van het jaar vrij te maken. Ik ondervind momenteel te veel hinder van lichamelijke klachten. Het is daarom op dit moment gewoon tijd om voor mijzelf en mijn gezondheid te kiezen, hoezeer me dat ook spijt naar al mijn trouwe fans toe… Alle geplande optredens en/of activiteiten komen daardoor helaas te vervallen”, schrijft de zanger in zijn bericht op Instagram.

“Uiteraard wordt er gekeken naar vervangende data. Ik wil de rest van dit jaar heel graag gebruiken om mezelf weer helemaal op te laden voor 2020, zodat ik in het voorjaar weer kan knallen met mijn nieuwe album!”

Tags jan smit