Jeroen Meus heeft iets heel speciaals te vieren (en er is nog meer bijzonder nieuws!)

bron: Showbizzsite
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Jeroen Meus heeft iets speciaals te vieren. Voor de gelegenheid verraste Eén Jeroen en de voltallige 'Dagelijkse kost'-ploeg met een lekkere taart.

‘Dagelijkse kost’, al jaren het populairste kookprogramma van Vlaanderen, en Jeroen Meus mogen op 19 november al 2.000 kaarsjes uitblazen. Voor de gelegenheid verraste Eén Jeroen en de voltallige 'Dagelijkse kost'-ploeg met een lekkere taart.

"Enorm tof dat ik dit met de hele ploeg al voor de 2000ste keer mag doen! Ik ben zelf niet zo bezig met de cijfers: of het nu de 1ste, de 246ste of de 2000ste aflevering is van 'Dagelijkse kost', we smijten ons even hard. Het is echt de tofste job om te doen en ik ben heel dankbaar, dus ik hoop dat we nog lang kunnen doorgaan”, reageert Jeroen Meus.

Naar aanleiding van de 2000ste aflevering lanceert ‘Dagelijkse kost’ Dinsdag ook zijn introtune als volledige song, waarvan de opbrengst naar De warmste week gaat. De band The me in you schreef speciaal voor het programma een introtune, en maken daar nu een volledig nummer van voor het goede doel.