Koen Wauters vertelt klaar en duidelijk waarom Zita een topdochter is: “Die gave van haar is echt uniek”

bron: Joe
door: Redactie
Afbeelding bron: Instagram
Zita Wauters was zaterdagochtend samen met haar mama Valerie te gast in ‘De Familie Van Elsen’ op Joe. Aan haar papa Koen Wauters hadden ze gevraagd om eens te vertellen waarom Zita zo’n topdochter is. Dat deed hij natuurlijk met alle plezier.

“Zita zou ik zonder meer fantastisch durven noemen”, begint Koen Wauters. “Vanaf ze geboren is, is ze gemakkelijk en een zonnetje onder de mensen. Zita heeft een aura, als ze binnenkomt kan ze mensen gelukkig maken. Emotioneel is zij echt zeer begaafd. Ze had al van kindsbeen af de gave om dingen niet alleen vanuit haar standpunt maar vanuit verschillende standpunten te bekijken, om te snappen wat mensen voelen en vinden. Dat vind ik echt uniek, ja.”

“Natuurlijk is ze getalenteerd in zingen, presenteren en acteren. Ze heeft dezelfde gekte als haar mama. Ze amuseert zich graag. Het is een fijne, toffe vriendin. Ik heb tot nog toe genoten van elke stap die Zita heeft gezet. Ik kijk enorm uit naar alles wat nog moet komen. Maar zowel voor Zita als Nono vind ik dat de tijd veel te snel vliegt. Mijn kleine meisje wordt zo groot, maar mijn liefde is alleen maar groter geworden”, besluit Koen.