Wendy Van Wanten reageert voor het eerst op gezondheidsproblemen nadat ze iedereen goed laat schrikken

Een week geleden werd het nieuws bekend dat Wendy Van Wanten al haar concerten tot eind januari geschrapt heeft. Gezondheidsproblemen liggen aan de basis van deze beslissing. Wendy heeft zelf nu zelf gereageerd. De zangeres kampt met een burn-out. De dokter heeft haar rust voorgeschreven die ze moet respecteren.

Zaterdagavond heeft Wendy Van Wanten meer informatie gegeven over haar gezondheidstoestand. Op Facebook verduidelijkt ze waarom we haar tot eind januari 2020 niet meer op een podium zullen zien. "Al 30 jaar probeer ik jullie elke dag alles te geven als Wendy Van Wanten. Maar ik ben daarnaast ook Iris: een vrouw, een moeder en een echtgenote. En soms wordt dat allemaal een beetje veel”, begint de zangeres haar bericht.

“De laatste maanden waren erg druk, en dat heeft zich nu laten voelen. Ik heb mijn lichaam iets te lang in het rood laten gaan, en dat eist z’n tol. Ik heb beslist om even voluit voor de gezondheid te kiezen, en enkele maanden van het toneel te verdwijnen. Maar ik ben in goede handen. En samen met de steun van de dokters en mijn gezin, hoop ik dat ik er heel snel terug kan staan voor jullie", aldus Wendy.

Meer nieuws

Meer nieuws

.