Astrid Coppens overweegt drastische beslissing: “Dat wil ik hen niet aandoen”
Astrid Coppens overweegt drastische beslissing: “Dat wil ik hen niet aandoen”
Foto: Instagram

Astrid Coppens en haar man Bram zouden normaal in oktober terugkeren naar de Verenigde Staten, maar dat is niet doorgegaan. Ze wonen nog steeds in België. Momenteel voelen ze niet de behoefte om terug te keren naar Los Angeles.

“Omdat ik nu nog meer besef wat ze voor mij gedaan heeft, heb ik nog méér respect gekregen voor mijn mama. Die grootouders zijn trouwens prachtig om te zien. Ons mama is zo fier en zo gelukkig. En ons papa … Hij was altijd een redelijk serieuze man, maar hoe hij nu met dat kindje babbelt, ik kan me niet inbeelden dat die ooit zo met ons geweest is”, vertelt Astrid Coppens in Het Nieuwsblad Magazine.

“Daarom ook dat we al zo lang in België zijn. Het plan was om naar Los Angeles terug te keren zodra Billie-Ray haar Amerikaans paspoort had. Maar ze heeft het en we zijn hier nog. Die liefde van de grootouders heeft ze daar niet. En ik wil dat die mensen ook niet afpakken. Hetzelfde met de ouders van Bram. Ik kan me niet inbeelden dat ik hen dat aandoe.”

“Ik zie ons hier zeker blijven tot het einde van het jaar. Voor alle zekerheid zijn we al eens naar een crèche gaan kijken. Als we hier in januari nóg zijn wil ik dat ze toch wat contact krijgt met andere kindjes. Ik moet er voorlopig voor het werk niet zijn. En Bram reist veel, hem maakt het niet uit of hij dat vanuit Amerika of België doet. Ik denk nog altijd: we keren wel terug. Maar ik heb nog geen goesting.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.