Wannes Beernaert uit ‘The Voice’ getroffen door het noodlot: “Een immense tragedie”
Wannes Beernaert uit ‘The Voice’ getroffen door het noodlot: “Een immense tragedie”
Foto: Studio Brussel

Wannes Beernaert, die je misschien nog herkent van zijn deelname aan ‘The Voice van Vlaanderen’, en zijn partner Julie werden twee weken geleden door het noodlot getroffen. Ze moesten afscheid nemen van hun zoon Foss, die pas 8 maanden oud was.

Wannes Beernaert en zijn partner Julie moesten twee weken geleden afscheid nemen van hun zoon Foss, die pas 8 maanden oud was. Wannes heeft een nummer geschreven voor zijn zoontje. ‘Fly Young Bird’ werd ‘Catch of the day’ bij Studio Brussel. Presentatrice Michèle Cuvelier kon haar tranen niet bedwingen.

“Twee weken geleden is ongelofelijk recent. Dat is een immense tragedie. Ik vind het supersterk dat jullie hier zijn. Jullie hebben een nummer gemaakt, het is echt heel mooi”, aldus Michèle tijdens haar radioprogramma op Studio Brussel.

Tijdens het nummer kan de presentatrice haar tranen niet bedwingen. “Sorry”, stamelt ze op de radio. Even later herpakt ze zich. “Dit was ‘Fly Young Bird’ van Wannes Beernaert. Het is voor Fosske, zijn kindje van acht maanden, dat hij verloren is.”

https://www.instagram.com/p/B44VoRdn2O_/

Meer nieuws

Meer nieuws

.