Kürt Rogiers is er kapot van: “Mijn hart is gebroken”
Kürt Rogiers is er kapot van: “Mijn hart is gebroken”
Foto: Medialaan

In ‘Familie’ is Veronique donderdag in de koffer gedoken met Mathias, de eeuwige liefdesrivaal van haar verloofde Lars. De kijkers lijken in shock en reageren met verstomming op de plotwending. “Wat een vuil spel wordt er hier gespeeld!”

Na een zoveelste ruzie met Lars, pakte Veronique haar boeltje om een nacht in alle rust op hotel te gaan slapen. Althans: dat zei ze tegen Lars. De kijker kon echter zien hoe ze een passionele nacht met Mathias beleefde.

Enkele ‘Familie’-fans hadden de aflevering met de bedscène in de tv-shop bij Telenet in avant-première bekeken en waren zo van de kaart dat ze het nieuws meteen op hun fansites gooiden. Dus nog voor de beelden op VTM waren uitgezonden. Zo viel er te lezen: ‘Ik haat die Mathias’, ‘Veronique is echt keidom’, ‘Zo erg voor Lars’ en ‘Wat? Het beste koppel uit elkaar!’

Acteur Kürt Rogiers, die Lars vertolkt, deed er zelfs nog een schepje bovenop en postte ook nog voor de uitzending al een extra spoiler: ‘Heartbroken’. Een gebroken hart wil immers zeggen dat zijn personage Lars wellicht achter het overspel zal komen. En dan kunnen de poppen helemaal aan het dansen gaan.

Meer nieuws

Meer nieuws

.