Guy De Pré en Martine Prenen hebben samen fijn nieuws te melden
Guy De Pré en Martine Prenen hebben samen fijn nieuws te melden
Foto: Photo News

Guy De Pré en Martine Prenen pikken de draad van hun tv-carrière weer op. De twee worden vanaf deze zaterdag schermgezicht van de nieuwe Vlaamse themazender TV Plus. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

Na meer dan twee decennia keert Guy De Pré terug naar het kleine scherm. “Eerder dit jaar moest ik bij de VRT tegen mijn zin met pensioen, omdat ik 65 werd”, zegt hij. “Vrij snel daarna kwam TV Plus met het voorstel om ‘Plaatpraat’ te presenteren: een rubriek waarin ik retrohits zal kaderen in hun tijd. In het voorjaar mag ik ook een magazine maken rond mijn andere interesse: oldtimers”, aldus Guy.

Ook Martine Prenen nam twaalf jaar geleden al afscheid van de VRT. “Na mijn vertrek volgde ik een opleiding als gezondheidscoach en voedingsconsulente”, legt ze uit. “Als coach werd ik meteen serieus genomen en dat resulteerde in zeven boeken, heel wat lezingen, een eigen YouTube-kanaal en een theatershow.” En nu dus ook in een nieuw gezondheidsmagazine. Martine is alvast helemaal klaar voor haar tv-comeback.

Meer nieuws

Meer nieuws

.