Bekende dame haalt uit: “Ik heb met Niels Destadsbader nog een eitje te pellen”

bron: Dag Allemaal
door: Redactie
Niels Destadsbader is maar beter op zijn hoede. Er staat hem nog iets te wachten. Een bekende zangeres heeft nog een eitje met hem te pellen.

Isabelle A was onlangs te gast in de VTM-talkshow ‘Wat een Dag’. Ze had haar passage daar toch iets anders voorgesteld. De nietsvermoedende zangeres werd in een badkuip gezet, waarna Niels Destadsbader en Julie Van den Steen elk een emmer vloeibare chocolade over Isabelle uitgoten. Ze bleef lachen tijdens de stunt, maar zegt nu dat ze er niet van gediend was.

Presentator Davy Parmentier had volgens Isabelle snel door dat h? te ver was gegaan. “H? heeft zich na de opnamen uitvoerig geëxcuseerd”, zegt ze. “Niels Destadsbader trouwens ook. Die zei dat h? vooraf niet wist wat er ging gebeuren, maar op ’t moment zelf wel moest meedoen. “Excuses aanvaard”, heb ik gezegd.

“Ik had mezelf al eens met chocoladesaus laten overgieten b? de fotosessie voor de hoes van m?n jongste album, dus ik heb het misschien zelf uitgelokt”, gaat Isabelle verder. “Maar toch: ik vind het ?auw van Davy dat h? niet zélf mee in die badkuip is gaan zitten. Nu, ik heb met hem, Niels en Julie nog een eitje te pellen. Ze kunnen iets terugverwachten!”