Ex-K3’tje Josje Huisman moet iets van het hart: “Ik deed het zonder na te denken”

bron: Eigen berichtgeving
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
In een openhartig bericht op Instagram moet Josje Huisman iets van het hart. Ze vertelt er over haar winkelgewoontes van een tijd geleden en hoe ze die veranderde. In een heus pleidooi vraagt het ex-K3’tje haar volgers nu ook bewuster om te gaan met kleding.

“Niet zo heel lang geleden kocht ik ongeveer alles wat los en vast zat, zonder na te denken en vaak kwam het ergens achterin in mijn kledingkast terecht zonder dat ik het zelfs aantrok”, geeft Josje Huisman openlijk toe in een bericht op Instagram.

“Ik dacht toen ook dat het ‘not done’ was om op Instagram tweemaal in het zelfde tenue te verschijnen of naar een feestje te gaan in een jurk die ik al eens op een ander feest had gedragen”, aldus het ex- K3’tje. “Niet meer”, klinkt het. “Nu vind ik dat juist tof en probeer ik bewustere keuzes te maken.”

Het tv-programma ‘Make Belgium Great Again’ drukt de kijker met de neus op de harde feiten. “Soms op een manier die ongemakkelijk en confronterend kan aanvoelen, juist omdat er geen doekjes om gewonden worden”, weet Josje. Het is volgens haar nu aan de kijker om zelf te beslissen welke actie ze al dan niet willen ondernemen om van de wereld een betere plek te maken, zoals Josje dat voor zichzelf alvast heeft uitgemaakt.