Na haar overwinning heeft Julie Vermeire een drastische beslissing genomen: “Ik mag aan de slag gaan”
Na haar overwinning heeft Julie Vermeire een drastische beslissing genomen: “Ik mag aan de slag gaan”
Foto: Instagram

Julie Vermeire kroonde zich zondag tot prinses van de dansvloer in ‘Dancing With the Stars’ en krijgt nu meteen een verlenging achter de schermen in het kader van haar studies. “Ik ga mijn stage doen bij VIER”, laat Julie nu fier weten.

Terwijl ze tijdens een deugddoend kappersbezoek nog volop nagenoot, kreeg Julie Vermeire - naast dat van haar overwinning - goed nieuws vanuit de SBS-hoofdkantoren waarvoor ze de voorbije weken danste. Haar stage-aanvraag werd positief beantwoord en ze mag er achter de schermen aan het werk, weet ook Het Laatste Nieuws.

“Ik ga mijn stage doen bij SBS”, zegt Julie opgewonden. “Dat zijn inderdaad dezelfde mensen die ‘Dancing With the Stars’ maken, ja. Maar ’t is niet zo dat ik mijn stageplaats versierd heb op de dansvloer”, bijt ze van zich af. Julie zit namelijk in het laatste jaar Media en Entertainment Business en dan is stage doen bij een televisiezender een logische keuze.

“Ik zal tijdens mijn proefperiode onder andere mee mogen werken aan de voorjaarspresentatie van VIER, VIJF en ZES”, laat de dochter van Jacques nog weten. Ze zou er alvast erg naar uit kijken.

Meer nieuws

Meer nieuws

.