Kelly Pfaff onthult plannen met haar danspartner Andrei: "Dit gaan we doen"

bron: Showbizzsite
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
De kogel is door de kerk. Julie Vermeire won zondagavond ‘Dancing with the Stars’. Kelly Pfaff werd verdienstelijk tweede. In gesprek met de Showbizzsite blikken Kelly en haar danspartner Andrei terug op hun deelname aan het programma.

Kelly Pfaff is tevreden met haar tweede plaats. “Ik gunde het Julie zo hard. Ze is eenentwintig jaar, ze begint er nog maar net aan, laat ze ervan genieten. Ze moet ervoor gaan”, reageert Kelly. “Ik ben ook heel trots op mijn parcours en wat wij hebben gepresteerd.”

Het dansen smaakt voor Kelly zeker naar meer. “Ik ben sinds vorige week beginnen kijken waar ik daarvoor terecht kan. Ik zei tegen Julie: ‘Wat denk je? We gaan ons ergens inschrijven en samen ergens dansen!’ We zullen wel zien.”

Kelly en Andrei hebben de voorbije drie maanden veel tijd met elkaar doorgebracht, en vinden het allebei jammer dat ze nu afscheid moeten nemen. Ze gaan elkaar zeker nog zien. “We gaan elkaar vanaf nu virtueel stalken. We hebben ook al afgesproken om elkaar in januari terug te zien. En bij andere projecten die in de buurt zijn waarvoor we maar enkele uurtjes moeten rijden met de auto, ga ik gewoon afkomen. Mijn zussen gaan dan ook mee!”, aldus Kelly.