André Hazes bevestigt de geruchten: “Sinds kort heb ik een relatie met haar”
André Hazes bevestigt de geruchten: “Sinds kort heb ik een relatie met haar”
Foto: Instagram

Gisteren bracht André Hazes in een statement naar buiten dat de liefde tussen hem en zijn Monique definitief voorbij is. Meteen stond Nederland in rep en roer. Want de zanger zou ook al in een relatie zijn met een andere vrouw.

Gisteren bracht André Hazes in een statement naar buiten dat de liefde tussen hem en zijn Monique definitief voorbij is. Ook Monique bevestigde niet veel later het gerucht, maar er zou meer aan de hand zijn. “Vandaag heeft André mij via een appje laten weten dat hij gevoelens voor een andere vrouw heeft waar hij een tijdje contact mee heeft. Wie dit is maakt het alleen maar nog pijnlijker”, vertelde ze.

Meteen stond Nederland in rep en roer. Want wie is de vrouw voor wie André nu plots gevoelens koestert? Het Nederlandse RTL Boulevard weet het antwoord: Bridget Maasland. “Sinds kort heb ik inderdaad contact met Bridget Maasland en we onderzoeken of we het leuk vinden samen”, bevestigt André nu.

Ook het management van Bridget bevestigt de relatie. “Ze kennen elkaar nog niet zo lang en er is zeker sprake van het feit dat ze elkaar meer dan gewoon leuk vinden”, aldus het management van Bridget.

Meer nieuws

Meer nieuws

.