Meghan Markle maakt een opvallende verschijning: “Ze straalt”

bron: Eigen berichtgeving/ Beau Monde
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
In Engeland herdenken ze alle slachtoffers die omgekomen zijn vanaf de Eerste Wereldoorlog. Verschillende Britse royals zijn daar ook bij aanwezig. Meghan Markle was ook van de partij en het viel Beau Monde meteen op hoe stralend ze eruit zag.

Prins Harry en hertogin Meghan Markle openden het Field of Remembrance en woonden een dienst bij in Westminster Abbey, zoals de gewoonte is rond deze tijd van het jaar. Elk jaar op 11 november herdenkt het Verenigd Koninkrijk namelijk zijn oorlogsslachtoffers vanaf de Eerste Wereldoorlog.

“Vanaf de donderdag daarvoor - vandaag dus - is het Field of Remembrance open. Dat bestaat uit tienduizenden houten kruizen ter nagedachtenis aan de slachtoffers, vaak worden de kruizen voorzien van een naam en een rode kunststof klaproos. Vaak dragen de vrouwelijke leden van het Koninklijk Huis een klaproos ofwel een poppy om hun borst”, weet Beau Monde.

Het viel velen op hoe stralend Meghan eruit ziet. Na heel wat miserie van de afgelopen weken, is dat misschien wat verrassend.