Nog meer ambras op Buckingham Palace: “En het is allemaal de schuld van die slijmbal van een Kate”
PMN
Nog meer ambras op Buckingham Palace: “En het is allemaal de schuld van die slijmbal van een Kate”
Foto: Photonews

De ambras op Buckingham Palace stopt maar niet. Er is de ruzie tussen William en Harry, en nu heeft ook William’s vrouw Kate Middleton zich de woede van de familie op de hals gehaald.

Eugenie (29) en Beatrice (31), dochters van prins Andrew (59) en dus kleinkinderen van de Queen (93), lusten Kate Middleton (37) rauw! Dat staat te lezen in TV-Familie.

Volgend jaar trouwt Beatrice met de Italiaanse zakenman Edoardo Mapelli Mozzi (36). “Maar omdat hij een buitenlander is, wil de Queen financieel niet bijspringen. Beatrices zus Eugenie kreeg vorig jaar wél liefst 2 miljoen euro toegestopt om met Jack Brooksbank (33) te trouwen, maar nu wil de koningin de Britse belastingbetaler niet laten opdraaien voor het feest”, legt een paleismedewerker uit.

Beatrice is bijzonder boos op Kate Middleton. “Die slijmbal zit altijd bij oma”, zei ze aan vrienden. “Altijd maar het perfecte prinsesje uithangen, met haar kindjes pronken, oma gezelschap houden tijdens saaie opdrachten... "

“Plus: Kate denkt dat ze nu al koningin is! Ze heeft oma volledig om haar vinger gewonden. Zij en William krijgen alles en wij blijven in de kou staan. Dat is zo oneerlijk!”

Meer nieuws

Meer nieuws

.