Christoff doet zeer sombere vaststelling over zijn petekind Lisa-Marie: “Ik word misselijk als ik dat zie”

bron: Het Nieuwsblad
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Christoff heeft een innige band met zijn petekind Lisa-Marie, de dochter van zijn zus Lindsay. De zanger ziet het somber in.

Christoff heeft een innige band met zijn petekind Lisa-Marie, de dochter van zijn zus Lindsay. De zanger is nog maar 43 jaar, maar omdat hij naar eigen zeggen ‘wat ouder is’ is hij al bezig met zijn nalatenschap. Dat staat te lezen in Dag Allemaal.

Gezien Christoff en zijn partner geen kinderen hebben of willen, gaat hij een groot deel of zijn hele nalatenschap schenken aan zijn petekind Lisa Marie, de dochter van zijn zus Lindsay. “We zijn keiharde werkers, en nu met Lisa-Marie erbij hebben al die inspanningen een doel gekregen. ’t Is voor haar dat ik zoveel doe.”

De zanger geeft zijn oogappel bijzonder veel aandacht en liefde. Later zal ze ook een deel van zijn bezittingen krijgen. Dat sombere vooruitzicht geeft hem geen goed gevoel. Integendeel: “Weet je, ik word er nu al misselijk van als ik zie hoeveel de staat zou opeisen van mijn erfenis. Terwijl ik daar al zoveel belastingen op betaald heb. Vreselijk.”