Laura Tesoro heeft duidelijke boodschap voor VTM: "Moet je me nu niet vragen want ik doe het toch niet"
PMN
Laura Tesoro heeft duidelijke boodschap voor VTM: "Moet je me nu niet vragen want ik doe het toch niet"
Foto: Medialaan

Laura Tesoro is nog altijd maar 23 jaar. Ze heeft met 'Limits' onlangs ook een nieuw album op de markt gebracht.

Het nieuwe album van Laura Tesoro gaat over haar perfectionisme. "Van alle nummers op de plaat vertelt ‘Limits’ het meest over mij. Ik ben inderdaad enorm perfectionistisch. Eén van de voordelen is dat ik echt nooit tevreden ben, en daarom ook keihard blijf werken", reageert Laura in Dag Allemaal. 

"Het nadeel is dat ik soms enorm gefrustreerd ben als iets niet lukt. Als ik bijvoorbeeld in de studio sta en het lukt me niet meteen om een nummer juist in te zingen, kan ik helemaal niet meer zingen en moet ik ’s anderendaags terugkomen."

Laura heeft intussen ook al heel wat ervaring opgedaan in de media. Wordt het geen tijd voor een eigen tv-programma? "Ik heb niet echt die ambitie. Pas op, als ik op een dag de kans krijg, zal ik daar heel blij mee zijn. Maar ik denk niet dat ik er nu al klaar voor ben. Ik zie mezelf nog niet als volwaardige presentatrice. Daarom sta ik zo graag aan de zijde van Koen in ‘Belgium’s Got Talent’: ik kan nog heel veel van hem leren. En ik vind het ook gewoon leuk om samen met hem te presenteren."

Meer nieuws

Meer nieuws

.