Dit personage kan elk moment opnieuw opduiken in ‘Familie’
Dit personage kan elk moment opnieuw opduiken in ‘Familie’
Foto: Medialaan

Kristof Verhassel speelt in ‘Thuis’ momenteel boksleraar Jasper. De acteur zit er mee verveeld dat hij opnieuw een bad guy moet spelen.

“Dat de kijkers schrik van me hebben, zie ik als een compliment”, zegt Kristof in Dag Allemaal. Toch zit hij er ietwat mee verveeld dat hij ook in ‘Thuis’ een bad guy moet spelen. In ‘Familie’ speelde hij ook eerst het charmante lief van Evy en werd hij nadien een psychopathische stalker met een serieus strafblad.

“Ik heb me die bedenking ook al gemaakt”, zegt Kristof. “Had ik op voorhand geweten dat ik in ‘Thuis’ deze verhaallijn moest spelen, had ik deze rol misschien niet aanvaard. Of er zeker een opmerking over gemaakt. Ik wil me niet verbranden en profileren als de eeuwige slechterik. Ik vind dat ik meer in mijn mars heb en wil niet dat zo’n metamorfose mijn handelsmerk wordt.”

Kristof deelt ook mee dat het verhaal van Stan in ‘Familie’ niet noodzakelijk definitief voorbij is. “Stan is niet dood en kan in theorie elk moment opnieuw in die serie opduiken. Al zijn daar geen concrete plannen voor. Stan dook vorig seizoen wel heel even op in de Foodbar, met zijn enkelband. Ik was toen in hetzelfde seizoen zowel in ‘Thuis’ als in ‘Familie’ te zien. Dat valt voor acteurs niet vaak voor, dus ik vond het wel prettig”, lacht Kristof.

Meer nieuws

Meer nieuws

.