Marijn Devalck heeft zijn bedenkingen: “Ik vind een nieuw seizoen van 'F.C. De Kampioenen' geen goed idee”
Marijn Devalck heeft zijn bedenkingen: “Ik vind een nieuw seizoen van 'F.C. De Kampioenen' geen goed idee”
Foto: Photonews

Acht jaar na de laatste aflevering van ‘F.C. De Kampioenen’ komt er toch nog een nieuw seizoen van Vlaanderens populairste tv-serie ooit. Bovendien zou iedereen van de cast, behalve Carry Goossens, erbij zijn. Ook Marijn Devalck? Want sterft zijn personage, Balthasar Boma, niet in de vierde film?

Op de vraag of Marijn Devalck nu wel of niet meedoet in de nieuwe afleveringen van ‘F.C. De Kampioenen’ kan hij niet antwoorden. “Ik denk dat mijn collega’s wat te voortvarend zijn geweest door te zeggen dat iedereen, behalve Carry dan, zal meedoen”, zegt Marijn in Primo.

“Ik heb een tijdje terug een mailtje ontvangen van An (Swartenbroekx) met de vraag of ik het zag zitten om een nieuw seizoen van de reeks te draaien. Aangezien ik niet op die bijeenkomst aanwezig kon zijn, vroeg An me om mijn mening op mail te zetten. Wat ik ook gedaan heb. Ik deze mail was ik zeer duidelijk. Ik citeer. ‘Ben ik het idee genegen om nieuwe afleveringen te maken van 'De Kampioenen' omdat de mensen het vragen?’ Mijn antwoord: ‘Neen’.”

Geen goed idee

“Mijn verwondering was groot toen ik mijn collega’s bij Danira het nieuws van de nieuwe reeks wereldkundig zag maken", gaat Marijn verder. "Danira vroeg ook: ‘En wat met Boma?’ An antwoordde gevat dat men altijd wel ‘voor een Dallaske kon zorgen’, omdat in 'Dallas' regelmatig een dode weer tot leven kwam. Maar ik denk dat dit allemaal wat voorbarig is. Ik weet van niets.”

“Voorlopig kan ik alleen maar zeggen dat ik niet weet waar ik hang of sta. Vind ik een nieuw seizoen van ‘F.C. De Kampioenen’ een goed idee? Neen, maar de meerderheid beslist”, aldus Devalck.

Meer nieuws

Meer nieuws

.