Vrouw van Kürt Rogiers grijpt in: “We moeten grenzen trekken”
Vrouw van Kürt Rogiers grijpt in: “We moeten grenzen trekken”
Foto: VTM

Het leven van Kürt Rogiers gaat er vanaf binnenkort heel anders uitziet. Hij en zijn gezin beseffen het: “Er zullen grenzen getrokken moeten worden.”

De ouders van Kürt Rogiers komen vlak bij hun zoon wonen, op vraag van de acteur-presentator zelf. Kürts dochters van 11 en 14 zijn heel enthousiast om regelmatig bij hun oma en opa te kunnen binnenspringen. Ook Rogiers' vrouw is voor het idee gewonnen.

"Al is ze wel op de rem gaan staan, toen mijn moeder zei dat ze af en toe onze strijk zou meenemen", zegt Kürt in Het Laatste Nieuws. "Mijn ouders hadden ook al laten vallen dat ze ons gras konden afrijden. We hebben geantwoord dat dat niet hoeft. Een beetje afstand moet er wel blijven. Ik vind het goed dat we elkaars oprit of ramen niet zien. 'Ah, ze zijn thuis.' 'Oeh, ze zijn nog wakker.' 'Hé, ze hebben bezoek.' Een kangoeroewoning zou mij te heftig zijn."

"Nu bel ik haast elke dag met mijn ouders. Binnenkort zal ik dan wellicht om de twee dagen eens binnenspringen, soms voor maar vijf minuten. Het gaat anders zijn, een beetje een nieuw leven. Er zullen grenzen moeten worden getrokken. Als mijn ouders vinden dat mijn vrouw en ik ons te veel moeien, zullen zij dat zeggen. En omgekeerd ook.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.