Evelien uit ‘Blind Getrouwd’ slaakt noodkreet: “Help!”
Evelien uit ‘Blind Getrouwd’ slaakt noodkreet: “Help!”
Foto: Medialaan

Evelien Baten en Nicolas Vanderhallen stapten drie jaar geleden in het huwelijksbootje in ‘Blind Getrouwd’. Ze hebben samen een zoontje, Xander (bijna 1 jaar).

“Een kind in je leven verandert toch veel”, zegt Evelien in Story. “Nicolas en ik steken al onze tijd in Xander, hij bepaalt ons bioritme. De eerste maanden was ik ook heel erg zoekende. Je krijgt via zoveel kanalen informatie dat je het op den duur niet meer weet.

“Ik ben keer op keer verwonderd over wat Xander al kan en hoe hij naar zijn papa verlangt. Anderzijds gaat het zo snel. Ik heb nu al het gevoel: help, hij is geen baby meer! Ik wist dat ik een moederkloek zou zijn, maar dat het zo erg zou zijn, verrast mij. De eerstkomende jaren komt Xander op de eerste plaats, zonder Nicolas uit het oog te verliezen natuurlijk.”

“Nicolas en ik zijn nog niet vaak met z’n tweeën op pad geweest sinds Xander er is, maar we zetten wel egelmatig de televisie uit om écht met elkaar te praten. Binnenkort gaan we voor het eerst een weekend weg zonder Xander. Het zal ons deugd doen, maar het zal ook spannend zijn om Xander achter te laten.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.