VIER reageert nu ook op geruchten over mogelijke terugkeer van 'De Pfaffs'

bron: HLN/TV Familie
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
De Pfaffs vallen opnieuw op, door Kelly’s denderende deelname aan ‘Dancing with the Stars’. Ook Debby, Lyndsey, Shania en Kenji komen wekelijks in beeld, als supporters in de zaal.

Jean-Marie Pfaff verklapte recent het volgende: “Er wordt serieus over nagedacht om opnieuw met de docusoap ‘De Pfaffs’ te beginnen.” Een vaag antwoord van dochter Kelly Pfaff lijkt erop te wijzen dat ook zij een mogelijk vervolg op de populaire realityserie niet meteen afwijst.

“Het zou dit jaar al kunnen zijn”, reageerde ze. “Het zou volgend jaar kunnen zijn. Het kan over drie jaar zijn, maar we kunnen ook over tien jaar terugkeren”, vertelde Kelly aan het Nederlandse Shownieuws.

Die nieuwe Pfaffs-docusoap zou dan naar verluidt op VIER zijn en niet op VTM, waar de Pfaffs van 2002 tot 2011 voor mooie kijkcijfers zorgden. In TV Familie reageert de zender op de geruchten. “Een nieuwe reeks van ‘De Pfaffs’, daar zijn we vandaag niet mee bezig”, zegt VIER-woordvoerder Kristof Demasure. “Maar we zijn heel blij met de deelname van Kelly en de aanwezigheid van de familie Pfaff in ‘Dancing with the Stars’."