Kürt Rogiers maakt zich zorgen over zijn ouders en neemt ingrijpend besluit
Kürt Rogiers maakt zich zorgen over zijn ouders en neemt ingrijpend besluit
Foto: Medialaan

De ouders van Kürt Rogiers worden een dagje ouder. De acteur heeft daarom een ingrijpend besluit genomen.

Zijn vader en moeder worden al een dagje ouder en dus bedacht Kürt Rogiers een originele oplossing. In het programma 'Wat een Dag' vertelde Kürt hoe zijn ouders in december gaan verhuizen, naar een appartement vlakbij hem. “We hebben beslist dat ze het ouderlijke huis gaan verkopen en heel dicht bij ons komen wonen, om de hoek. Zo kunnen we ze iets beter in de gaten houden en voor hen zorgen.”

Dat de gezondheid van zijn ouders ook achteruit gaat, heeft de beslissing makkelijker gemaakt, vertelde Rogiers. “Mijn vader heeft al tien jaar de vieze ziekte en hij vecht daar heel dapper tegen. Het gaat de goede kant uit. We hebben wel het idee dat we daardoor wat te weinig naar mama hebben gekeken, die toch ook al wat zorg nodig heeft.”

“Ik ga heel blij zijn als ik ze dicht bij mij heb.” Een kangoeroewoning was niet echt een optie, klonk het. “Allemaal onder één dak, dat lijkt me wel héél heftig. Maar dat we ze nu als onze nieuwe buren zullen hebben, dat is iets waar ik wel heel hard naar uitkijk.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.