Royaltywatcher is zeker: “Koninklijke familie mikt op huwelijk tussen Elisabeth en deze prins”
Royaltywatcher is zeker: “Koninklijke familie mikt op huwelijk tussen Elisabeth en deze prins”
Foto: Photonews

Kroonprinses Elisabeth heeft vorige week vrijdag haar 18de verjaardag gevierd, daar kon niemand omheen. De prinses heeft vooral ’s avonds gevierd. Met een diner én dansfeest waarop haar vrienden en jongeren uit de hoge adel waren uitgenodigd.

De gastenlijst voor dat feestje was zeker niet willekeurig. “Zulke feestjes hebben binnen de adel altijd een extra bedoeling”, weet een royaltywatcher in TV Familie. “Jonge edelen leren daar elkaar beter kennen, en wie weet: misschien wel goed genoeg om interesse in elkaar te krijgen.”

Volgens insiders mikte de Belgische koninklijke familie vooral op een band met één speciale gast: prins Alexandre d’Arenberg, die deze week 18 jaar wordt. De jongeman is niet van de minsten. “Hij is een telg uit één van de meest vooraanstaande adellijke families van België en zelfs Europa. Het vermogen van dat van oorsprong Duitse geslacht, wordt op 1,2 miljard euro geschat.”

Alexandre zou dus een héél goeie partij zijn voor kroonprinses Elisabeth, en andersom. En mooi meegenomen: hij is knap en intelligent. Hij scoort goed op de Britse privéschool waar hij studeert. Verder is de jonge prins een wereldburger en een fuifbeest. “Alexandre houdt wel van een feestje, ja. Hij wordt niet voor niets ‘prins playboy’ genoemd. Elisabeth zou veel lol beleven aan zijn zijde.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.