Pas getrouwde Eva Daeleman moet iets van het hart: “Ik ben er zo bang voor”

bron: Eigen berichtgeving
door: Redactie
Afbeelding bron: Instagram
Ook Eva Daeleman geeft toe veel angsten te hebben. Ze leerde die angsten een plaats te geven in haar leven en wil dat graag als coach verderzetten.

“Ik geef het toe, ik ben een bangerik”, klinkt het op de Instagrampagina van Eva Daeleman. De voormalige radiostem, die onlangs met haar vriend Stijn in het huwelijksbootje stapte, deelt via het forum met haar volgers dat ook zij niet perfect is.

“Ik ben bang van het donker, van surfen, van de zee, van conflicten, van de dood, van haaien, van grote veel te enthousiaste honden, van een dom blondje te zijn, van falen, … . “Ik leef met mijn angsten”, aldus Eva. “Ze vormen de motor om toch zaken te blijven ondernemen en om te kiezen voor het leven.”

Op 23 november brengt Eva weer 350 vrouwen samen in Oostende. Ze zal er werken aan het bevechten van dergelijke angsten. Het belooft een dag vol inzichten en tools te worden. “Dingen die ik als mens en coach leerde om die angsten niet meer op mijn kop te laten zitten”, zal de voormalige MNM-presentatrice delen met geïnteresseerden. Iedereen is welkom.