Pommeline heeft een zeer onverwachte beslissing genomen: “Ik doe het voor mijn zus”

bron: HLN
door: Redactie
Afbeelding bron: Instagram
Tattoo-artist en ‘Temptation Island’-gezicht Pommeline Tillière opent begin 2020 in Erpe-Mere een eigen tattoo-shop. Pommeline heeft een verrassende beslissing genomen. Ze gaat ook in de streek wonen.

Pommeline verlaat Limburg. Binnenkort laat ze Tessenderlo voorgoed achter zich. “Het klopt dat ik me binnenkort in Erpe vestig, maar er is nog enorm veel werk”, bevestigt de blondine. “Voor mij wordt het ook een beetje terug thuiskomen”, vertelt ze. “Ik kom oorspronkelijk uit Heusden, deelgemeente van Destelbergen en werkte vroeger altijd in Wetteren.”

Extra reden voor de terugkeer uit het verre Limburg is de aanwezigheid van Pommelines zus. “Zij woont in Lede en is altijd een soort van tweede mama geweest voor mij. Daarom wou ik terug dicht bij haar wonen.”

Om die reden zoekt Pommeline nog een appartement in de buurt. “Ik zag iets tof in Smetlede, maar dat is nog niet helemaal rond, maar ik kijk er in elk geval naar uit.” Pommeline zal binnenkort in elk geval heel geregeld te zien zijn in zowel Erpe-Mere als in Lede.