Onverwacht en verrassend nieuws over Ian Thomas: “Dit beloofde hij al zo lang”
Onverwacht en verrassend nieuws over Ian Thomas: “Dit beloofde hij al zo lang”
Foto: Instagram

Net nu de vrouwelijke deelnemers zo goed scoren in ‘De Slimste Mens ter Wereld’ geven er twee forfait voor de VIER-quiz. Sportanker Catherine Van Eylen en de Nederlandse presentatrice Katja Schuurman zullen dit jaar niet aantreden in de spelshow van Erik Van Looy.

Catherine Van Eylen brak in september haar heup bij een fietstocht. De herstelperiode verloopt moeizaam. Ook de volgende weken zal Van Eylen zich volledig moeten focussen op haar revalidatie. Katja Schuurman kon de draaidagen dan weer niet inplannen in haar agenda.

Erik Van Looy vond twee vervangers. Forensisch pathologe Evy De Boosere, bekend van ‘Wetsdokters’ op VTM en ‘Misdaaddokters’ op Canvas, en zanger Ian Thomas zullen binnenkort aantreden in de quiz.

“Ik was erg onder de indruk van de verhalen van Evy. Ian had ons dan weer al lang beloofd om ooit eens mee te doen. Ik ben hem dankbaar dat hij meteen klaarstond om in te springen. Een ongelooflijk warme jongen die onze studio zal overspoelen met good vibes”, aldus Van Looy.

Meer nieuws

Meer nieuws

.