Ex-liefje haalt uit naar Thibaut Courtois: “Hij vogelt er maar op los”

bron: TV Familie
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Tussen Rode Duivel Thibaut Courtois en de Spaanse tv-presentatrice Alba Carrillo komt het allicht nooit meer goed. In de Spaanse media heeft Alba nog maar eens uitgehaald naar de Belgische keeper.

Eind februari dit jaar pakte het Spaanse magazine Semana uit met een verhaal over Thibaut Courtois die hand in hand werd gespot met Alba Carrillo. Alba werd meteen gezien als dé oorzaak van de slechte resultaten van voetbalclub Real Madrid destijds.

Vliegje

Thibaut gooide kort nadien olie op het vuur door in een radioprogramma te ontkennen dat ze ooit een koppel zijn geweest. “Wij hebben elkaar twee keer gezien. Ik ben eens bij haar geweest, en zij eens bij mij, waarna we samen zijn gaan eten. En toen zijn die bewuste foto’s gemaakt. Maar zij en ik zijn dus nooit een koppel geweest.”

Dat schoot bij Alba in het verkeerde keelgat. “Hij vogelt er maar op los”, tierde Alba. “Als je twee kinderen hebt, let je maar beter op met wie je in bed duikt. Ik zal er alvast niet zijn om hem in de gaten te houden. Thibaut is nóg maar eens in de fout gegaan omdat dat vliegje van hem veel te losjes zit.”

Geblokkeerd

En nu heeft Alba wéér naar Courtois uitgehaald, zo staat te lezen in TV Familie. “Ik leerde hem kennen via Instagram”, laat ze weten. “Eigenlijk zocht ik gewoon contact omdat mijn zoontje graag zijn keepershandschoenen wou. Daarna begon zijn ex (Marta, de moeder van zijn kinderen) hem onder druk te zetten om mij niet meer te zien. En toen Thibaut in een radioprogramma een vraag over mij kreeg voorgeschoteld, begon hij gewoon te lachen! Toen werd ik héél kwaad. Ik heb hem van antwoord gediend. Weet je wat hij toen deed? Mij blokkeren, zodat ik hem niet meer kon bereiken.”