VTM

VTM pakt uit met verrassende primeur: Dit staat er voor het eerst te gebeuren

bron: HLN
door: Redactie
Afbeelding bron: Medialaan
VTM verrast met een primeur. Vanavond zetelen in 'Beste kijkers' voor het eerst vier onbekende Vlamingen in het panel. Van een barbier tot een vrouw met een autokerkhof, één ding hebben ze allemaal gemeen: een flinke portie humor.

Julie Jacobs doet overdag kankeronderzoek aan de UA, maar rijdt 's avonds naar haar boerderijtje in de Kempen. Ze heeft haar eigen autokerkhof en rijdt rond met Gerda, een monster van Frankenstein op wielen. Tits van Dueren is leerkracht Nederlands en Engels. Net als Julie, geeft ook de Antwerpse haar auto's een naam. Zij ruilde Jos net in voor Winderige Willy, want die heeft wél airco.

Piet Thuys is de geknipte kandidaat voor het programma van Nathalie Meskens, want hij is barbier. En het levende bewijs dat ook mannen al eens graag keuvelen. Piet heeft een diploma in de Theologie, maar is allerminst vies van een stoute mop. Jan Linssen is een zandstraler uit Limburg. Hij rijdt rond in een bestelwagen met zijn naam op en mag zijn vader en broer ook collega noemen.

'Beste kijkers', vanavond om 20.35 uur op VTM.