Prins William maakt zich grote zorgen over zijn broer Harry: Dit is er aan de hand

bron: RTL Boulevard
door: Redactie
Prins William zou zich grote zorgen maken over zijn broer prins Harry en diens vrouw Meghan Markle. Dat heeft een bron uit Kensington Palace laten weten aan de BBC.

Prins William zou erg zijn geschrokken na het zien van de documentaire over de Afrikaanse reis van zijn broer en schoonzus die dit weekend werd uitgezonden. Prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle brachten een documentaire uit, waarin blijkt de Sussexen momenteel in een moeilijk parket zitten.

Prins Harry deed in de documentaire ook een boekje open over zijn band met William. Er gingen al lange tijd geruchten dat de broers ruzie hadden. Harry gaf toe dat hij en William goede en slechte dagen hebben en dat de band soms verslechterd door de intense druk in de familie, weet RTL Boulevard.

Prins William zou volgens geruchten woedend geworden zijn omdat zijn broer zijn mond voorbij had gepraat, maar volgens de bron uit Kensington Palace is hier opnieuw niets van waar. Hij zou zich net oprecht zorgen maken over Harry én zijn schoonzus.