Jani Kazaltzis en zijn vriend hebben het moeilijk: Dit is er aan de hand
Jani Kazaltzis en zijn vriend hebben het moeilijk: Dit is er aan de hand
Foto: Photonews

Ook Jani Kazaltzis moet zondagavond weer aan de bak in 'Dancing with the Stars'. “Ik hoop natuurlijk zo lang mogelijk in de wedstrijd te blijven, maar stiekem tel ik af naar de eerste dag dat ik niet meer moet dansen”, vertelt Jani. “Fysiek is het erg zwaar.” Het programma heeft ook een impact op zijn privéleven.

'Dancing with the Stars' is niet alleen fysiek zwaar voor Jani Kazaltzis, ook zijn privéleven lijdt eronder. Hij ziet zijn vriend amper. “Hij is het al gewoon dat het soms superdruk kan zijn. Maar nu hebben we nog minder tijd voor elkaar. Gelukkig duurt de wedstrijd maar enkele weken, dat houdt het leefbaar. En ‘s avonds zien we elkaar sowieso wel even. Vanaf december komt er een lange periode dat het weer rustig is”, vertelt Jani.

Jani en zijn partner hebben al diepere wateren doorzwommen. Vorige maand getuigden ze over hun sessies bij een relatietherapeut. “Er heerst een taboe rond zo’n zaken, terwijl dat voor niets nodig is”, zegt Jani. “Mensen evolueren constant en zijn niet meer dezelfde als toen ze een relatie begonnen. Bij ons is dat na twaalf jaar ook het geval. Soms moet er bijgestuurd en gecorrigeerd worden.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.