Frans Bauer deelt ultieme geheim achter zijn succesvolle huwelijk met Mariska

bron: Story
door: Redactie
Frans Bauer achter de schermen in de Lotto Arena
Afbeelding bron: Photonews
Het is amper te geloven, maar Frans Bauer draait al een kwarteeuw mee in de muziekwereld. Dat viert de goedlachse Nederlander met een nieuw album, ‘Ik heb je lief’.

In het liedje De Bom, dat Frans Bauer opdraagt aan zijn vrouw Mariska, zingt hij dat de liefde hem bang maakt. “Het kan plots zomaar voorbij zijn. Eén van ons kan verliefd worden op een ander of sterven. Houden van is geen evidentie. Het overkomt je en je mag het ervaren tot het einde daar is. Maar wanneer dat einde er is, weet niemand. Ik ben dankbaar voor elke dag dat ik haar mag zien en vasthouden”, aldus Frans in Story.

In dat nummer zingt Frans: ‘Ik heb mezelf beloofd dat deze liefdesvlam nooit dooft.’ Hoe pakken zij dat aan? “Door te investeren in elkaar. Als je als man thuis gewoon op de bank gaat liggen en geen leuke dingen samen doet, dan houdt geen mens dat uit", zegt de zanger. "En elkaar verrassen is ook belangrijk. Maar tegelijkertijd laten Mariska en ik mekaar ook vrij. Ze mag gerust eens alleen op stap gaan.”

Frans en Mariska waren elkaars jeugdliefde. “Ja, en na 28 jaar vind ik haar nog steeds de mooiste en aantrekkelijkste vrouw die er is. Daar moet je echt geluk in hebben, want anderen zoeken heel hun leven naar de juiste partner die bij hen past en vinden het niet.”