Niels Destadsbader onthult hartbrekend geheim: “Niemand wist dit”
Niels Destadsbader onthult hartbrekend geheim: “Niemand wist dit”
Foto: Photonews

Sinds Niels Destadsbader vorig jaar ‘Dertig’ werd en dat vierde met twee Sportpaleizen, vijf MIA’s en een Zomerhit, zit hij met zijn hoofd ‘Boven de wolken’. Dat is meteen ook de titel van zijn derde plaat. “De titel van mijn derde plaat verklaart hoe ik mij voel. Elk jaar denk ik dat het niet mooier kan worden, en dan gebeurt het tóch”, aldus Niels Destadsbader.

Jammer genoeg verwijst de titel ‘Boven de wolken’ ook naar iets minder moois: de dood van zijn opa. “Hij is 87 geworden. Dat het Sportpaleis mijn grootste droom was, wist hij. Hij heeft het alleen niet meer meegemaakt en dat vind ik heel jammer. In de week van zijn begrafenis heb ik ‘Nu je me loslaat’ geschreven, het maakte deel uit van de dienst”, aldus Niels Destadsbader.

“Opa was één van mijn grootste supporters, hij heeft me voor een deel mee opgevoed. Ik wilde hem een mooi plekje op mijn plaat geven. Ik weet al hoe ik hem in het Sportpaleis ga betrekken. Ik wil een manier vinden waardoor hij me toch op een of andere manier bezig kan zien. Vorig jaar was hij er ook al bij. Wat niemand wist, was dat mijn papa een foto van opa in zijn binnenzak had gestoken. Dat maakte ‘Hey pa’ dubbel zo emotioneel voor ons.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.