Matthias Schoenaerts verbaast met bedenkelijke uitspraak over zijn liefdesleven: “Ik heb er keiveel”
Matthias Schoenaerts verbaast met bedenkelijke uitspraak over zijn liefdesleven: “Ik heb er keiveel”
Foto: Photonews

De Vlaamse topacteur Matthias Schoenaerts laat van zich spreken. In Nina, de gratis weekendbijlage van Het Laatste Nieuws, was hij schijnbaar opvallend openhartig over zijn liefdesleven.

Matthias Schoenaerts, die doorgaans de lippen stijf op elkaar houdt als het over zijn privacy gaat en graag mysterieus doet over wie al dan niet zijn vriendin is, sprak over de vrouwen in zijn leven. Meervoud, jawel. “Dacht je nu echt dat ik één vriendin had?” zei hij. “Ik kan perfect romantisch zijn met zes vrouwen.”

“Wat is een normale relatie?” vroeg Matthias zich in Nina af. “Ik sta voor alles open. Kijk, ik heb keiveel vriendinnen. Eén vriendin, dat gaat simpelweg niet. Ik ben heel de tijd overal ter wereld. Ach, er zijn zoveel fantastische mensen, zoveel mooie en boeiende vrouwen... Ik ga daar dus niet hypocriet over doen.”

“Voor mij lijkt het perfect, met zes verschillende vrouwen een zeer zuivere verhouding beleven. Geen geheimen, geen gedoe. Maar ik besef dat zoiets moeilijk is. Het hippietijdperk heeft bewezen dat vrije liefde zelden werkt. Ik zal me daarbij moeten neerleggen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.